ΟΔΗΓΙΕΣ  ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΗΛΙΑΚΟΥ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ ΟLYMPIC SUN

  Ο Ηλιακός σας θερμοσίφωνας είναι ένα βιομηχανικό προϊόν αρίστης ποιότητας ο οποίος κατά καιρούς χρειάζεται κάποια στοιχειώδη συντήρηση:

1) Φροντίστε το τζάμι του συλλέκτη σας να διατηρείται καθαρό.
2) Να προσέξετε την πίεση του δικτύου να μην υπερβαίνει τις 6 ατμόσφαιρες. Γι αυτό τον λόγο είναι απαραίτητη η τοποθέτηση μειωτή πιέσεως ανεξάρτητα από την πίεση του δικτύου.
3) Σε περιοχές με σκληρά νερά  (Ρέθυμνο) να γίνεται έλεγχος της ράβδου μαγνησίου κάθε έτος και να αντικαθίσταται με καινούργια. Η ράβδος μαγνησίου βρίσκεται στο αριστερό μέρος του δοχείου σε τάπα 1″ και η αλλαγή της είναι υπόθεση 5 λεπτών και μπορεί να γίνει και από εσάς. Σε περιοχές με μαλακά νερά η ράβδος πρέπει να αλλάζει κάθε ενάμιση με δύο χρόνια.
Την ράβδο μπορείτε να την προμηθευτείτε με ελάχιστο κόστος από τα γραφεία μας από τους αντιπροσώπους μας αλλά και από καταστήματα υδραυλικών ειδών .
4) Καλό είναι κάθε ένα με δύο έτη να γίνεται εξαέρωση του συλλέκτη ξεβιδώνοντας ελαφρά την πάνω τάπα του συλλέκτη ελευθερώνοντας έτσι τον πιθανά εγκλωβισμένο αέρα και αυξάνοντας έτσι την απόδοση του συστήματος. Επίσης καλό είναι σε αυτό το διάστημα να καθαρίζεται και ο συλλέκτης από διάφορα άλατα που τυχόν θα σχηματιστούν ξεβιδώνοντας την κάτω αριστερή τάπα του και αφήνοντας να τρέξει νερό.

ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ ΟΤΙ Ο ΗΛΙΑΚΟΣ ΣΑΣ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΗΠΗΡΕΤΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ

ArabicEnglishFrenchGreekRussian